دوره 8، شماره 15 - ( 1-1399 )                   دوره 8 شماره 15 صفحات 192-151 | برگشت به فهرست نسخه ها

Asgari S S, Nasr A, Liaghatdar M, Reyhani E. (2020). The Method of Introducing Algebra In The Mathematics Textbooks In Different Historical Periods In Iran And Its Relation To The Organization Of Algebra In Seventh-grade Mathematics Textbook By The Mathematics Teachers. نظریه و عمل. 8(15), 151-192.
عسگری سیده صدیقه، نصر احمدرضا، لیاقتدار محمدجواد، ریحانی ابراهیم. نحوه معرفی جبر در کتاب های درسی ریاضی در دوره های مختلف تاریخی در ایران و ارتباط آن با چگونگی سازماندهی مبحث جبر در کتاب ریاضی پایه هفتم توسط معلمان ریاضی دوفصلنامه نظریه و عمل در برنامه درسی 1399; 8 (15) :192-151

«هدف از این مقاله، بررسی ارتباط بین مبحث جبر در کتاب‌های درسی گذشته با چگونگی سازماندهی این موضوع توسط معلمان ریاضی در زمان حال است. با این هدف، دو محور مورد مطالعه قرار گرفته است که یکی نحوه آغاز و ارائه مبحث جبر در تاریخ ریاضی ایران و در کتاب‌های درسی ریاضی در دوره­های گذشته در ایران و دیگری، نقش محتوای کتاب­های گذشته در شکل‌گیریِ سازماندهی و تدریس جبر توسط معلمان ریاضی است. روش تحقیق، تحلیل محتوا و تحلیل تاریخی و اسنادی بوده است. این مطالعه نشان داد دانش و روش‌های آموزشی معلمان منطبق بر محتوای جبر کتاب فعلی ریاضی هفتم نیست و حدود 3/1 دانش آنان، مبتنی بر تجربه­های حاصل از محتوای کتاب­های درسی گذشته است.»
متن کامل [PDF 1906 kb]   (1424 دریافت)
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بررسی چالش های نظام برنامه ریزی درسی کشور و ارائۀ راهکارهای مناسب برای بهبود آن
دریافت: 1398/3/7 | ویرایش نهایی: 1399/10/11 | پذیرش: 1398/9/17 | انتشار: 1399/1/27